Priprema vrta – jesen
24. rujna 2020.
Kraljice vrtova – ruže
21. listopada 2020.
 

Za lijepo i elegantno dvorište!

Provodite dosta vremena na otvorenom? Pokušajte naglasiti cijelu atmosferu u vrtu s upečatljivim dizajnom ili zanimljivim ukrasnim elementima. Imajući to na umu, želimo podijeliti s Vama ideje o vrtu - Vrtni dizajn s kamenjem!

Vrlo je originalan i iznimno kreativan. Možete razmišljati o mnogim strukturama i kombinacijama s kamenom kako biste stvorili zadivljujuću atmosferu u vrtu. Kamen, jedan od najljepših materijala za gradnju i dekoraciju, nezaobilazan je u uređenju dvorišta. Ovaj prirodni materijal nam je dostupan, možemo ga primjeniti na razne načine, sami ili pomoću profesionalaca.

 

Ukrasni kamen dolazi u mnogo boja, oblika i granulacija, namjene su mu isto tako neograničene: možete ga slobodno poslagati u prostoru vrta, staza i igrališta; uz malo inspiracije i truda poslagati u beton i dobiti impresivan mozaik na podu ili na ogradama, kombinirati s keramičkim pločicama, betonskim pločama ili drvetom. Postoji uistinu bezbroj mogućnosti da bi se vaša okućnica razlikovala od ostalih!

 

Ukoliko ste u procesu uređenja dvorišta i dobro bi Vam došla neka ideja, mi predlažemo: lomljeni bijeli kamen ili oblutke. Ove vrste kamena možete koristiti kao površinski sloj za staze, putiće, kao obrub za cvjetne gredice, u posudama ili samostalno.

 

Osim praktične svrhe ima istaknutu dekorativnu funkciju, a bijela boja čini da dvorište izgleda čisto, uredno i elegantno. Bijeli ukrasni kamen, par biljaka i imaćete lijepo uređeno dvorište.

 

Nadamo se da će Vam naši primjeri poslužiti kao inspiracija za korištenje ukrasnog kamena u uređenju dvorišta.

 
Vidi web shop >>>

UKRASNI KAMEN


Iz naše ponude izdvajamo!

Ukrasni kamen

Ukrasni kamen

Ukrasni kamen

Ukrasni kamen

Ukrasni kamen

Ukrasni kamen

Ukrasni kamen

Ukrasni kamen

Ukrasni kamen

Ukrasni kamen

Ukrasni kamen

Ukrasni kamen

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)