Priprema vrta – jesen
24. rujna 2020.
Kraljice vrtova – ruže
21. listopada 2020.
 

Za lijepo i elegantno dvorište!

Provodite dosta vremena na otvorenom? Pokušajte naglasiti cijelu atmosferu u vrtu s upečatljivim dizajnom ili zanimljivim ukrasnim elementima. Imajući to na umu, želimo podijeliti s Vama ideje o vrtu - Vrtni dizajn s kamenjem!

Vrlo je originalan i iznimno kreativan. Možete razmišljati o mnogim strukturama i kombinacijama s kamenom kako biste stvorili zadivljujuću atmosferu u vrtu. Kamen, jedan od najljepših materijala za gradnju i dekoraciju, nezaobilazan je u uređenju dvorišta. Ovaj prirodni materijal nam je dostupan, možemo ga primjeniti na razne načine, sami ili pomoću profesionalaca.

 

Ukrasni kamen dolazi u mnogo boja, oblika i granulacija, namjene su mu isto tako neograničene: možete ga slobodno poslagati u prostoru vrta, staza i igrališta; uz malo inspiracije i truda poslagati u beton i dobiti impresivan mozaik na podu ili na ogradama, kombinirati s keramičkim pločicama, betonskim pločama ili drvetom. Postoji uistinu bezbroj mogućnosti da bi se vaša okućnica razlikovala od ostalih!

 

Ukoliko ste u procesu uređenja dvorišta i dobro bi Vam došla neka ideja, mi predlažemo: lomljeni bijeli kamen ili oblutke. Ove vrste kamena možete koristiti kao površinski sloj za staze, putiće, kao obrub za cvjetne gredice, u posudama ili samostalno.

 

Osim praktične svrhe ima istaknutu dekorativnu funkciju, a bijela boja čini da dvorište izgleda čisto, uredno i elegantno. Bijeli ukrasni kamen, par biljaka i imaćete lijepo uređeno dvorište.

 

Nadamo se da će Vam naši primjeri poslužiti kao inspiracija za korištenje ukrasnog kamena u uređenju dvorišta.

 
Vidi web shop >>>

UKRASNI KAMEN


Iz naše ponude izdvajamo!

m_thassos-white-30_50-192

Ukrasni kamen

m_thassos-white-8_16-177

Ukrasni kamen

m_rosa-corallo-30_50-137

Ukrasni kamen

m_bianco-zandobbio-30_50-163

Ukrasni kamen

m_verde-alpii-30_50-168

Ukrasni kamen

m_bianco-carrara-30_50-134

Ukrasni kamen

m_arabescato-30_50-180

Ukrasni kamen

m_giallo-siena-8_12-146

Ukrasni kamen

m_nero-ebano-8_12-110

Ukrasni kamen

m_giallo-mori-8_12-196

Ukrasni kamen

m_rosso-verona-8_12-142

Ukrasni kamen

m_bianco-carrara-8_12-181

Ukrasni kamen


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/vrtnicentariva/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
Vrtni centar Iva

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

62 − 58 =