1. Prihvaćanje uvjeta korištenja.

Pristup stranicama i njihovo korištenje podliježe sljedećim uvjetima korištenja („Uvjeti korištenja“). Pristupanjem stranicama ili njihovim korištenjem pristajete na obveze navedene u tim Uvjetima korištenja i na usklađenost sa svim važećim zakonima. Ako se ne slažete s navedenim Uvjetima korištenja, ne smijete se koristiti stranicom. Miha projekt d.o.o. može promijeniti Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku prema vlastitom nahođenju i ažurirati ove informacije. Takve su izmjene za vas obvezujuće, stoga biste povremeno trebali posjetiti ovu stranicu kako biste pregledali važeće Uvjete korištenja.

2. Vlasništvo nad sadržajem i intelektualno vlasništvo; Korištenje sadržaja u skladu s Uvjetima.

Sadržaj i svi drugi materijali sa stranica, uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva u umjetničkim djelima, slikama, fotografijama, tekstovima, video i audio zapisima, zaštićenim žigovima i logotipima koji se nalaze na stranicama (skupni naziv: „Sadržaj“) vlasništvo su tvrtke Miha projekt d.o.o. Stranicama možete pristupati i koristiti njihov sadržaj isključivo u osobne informativne ili edukacijske svrhe. Nije dopušteno kopirati, reproducirati, prerađivati, prenositi, prilagođavati, objavljivati, uokviriti, postavljati, učitavati, distribuirati, mijenjati ili emitirati bilo koji dio sadržaja, ili stvarati izvedena djela takvog sadržaja na bilo koji način, uključujući i za bilo koje javne ili komercijalne svrhe, bez prethodnog pisanog pristanka tvrtke Miha projekt d.o.o., odnosno vlasnika navedenih materijala.

Svi zaštićeni žigovi, trgovački nazivi i logotipi, kao i svi povezani nazivi proizvoda, dizajnerske oznake i slogani koji se pojavljuju na stranicama zaštitni su žigovi ili marke (registrirani ili neregistrirani) tvrtke Miha projekt d.o.o. Tvrtka zadržava sva prava intelektualnog vlasništva u svim sadržajima na stranicama.

3. Vlasništvo nad materijalom koji šaljete, objavljujete, predajete ili prenosite; pravo na korištenje; predani sadržaji.

Na stranicu možemo uvrstiti funkcionalnosti koje vam omogućuju učitavanje, dijeljenje, slanje, objavljivanje, predaju ili prenošenje komentara, fotografija, videozapisa, glazbe ili bilo kojeg drugog materijala ili sadržaja čije vam učitavanje možemo omogućiti (sadržaj koji stvaraju korisnici). Imajte na umu da bilo koji sadržaj koji stvaraju korisnici koji ste poslali, objavili, predali ili prenijeli može postati javno dostupan (zajedno s vašim imenom, korisničkim imenom, gradom, državom i/ili vašom fotografijom, ako je postavljena) te da će se takav sadržaj smatrati i tretirati kao sadržaj koji nije povjerljive prirode i koji nije vlasništvo tvrtke Miha projekt d.o.o. Takav će sadržaj koji stvaraju korisnici, nakon što se prenese na stranicu tvrtke Miha projekt d.o.o., postati vlasništvo Miha projekt d.o.o. -a te će od tog trenutka nadalje posjedovati sva prava, vlasništva i interes vezan uz navedeni sadržaj (u skladu s bilo kojim pravima trećih strana). Tvrtka će imati  pravo koristiti takav sadržaj koji stvaraju korisnici bez ograničenja, BEZ NAKNADE, DRUGIH OBVEZA ILI BILO KAKVIH DRUGIH ODGOVORNOSTI PREMA VAMA.

U takav sadržaj pripada korištenje i prikazivanje sadržaja koji stvaraju korisnici stranica društvenih mreža, uključujući, ali ne ograničavajući se na Facebook, Twitter, Pinterest ili Google+

Miha projekt d.o.o. će vas obavijestiti prije nego što vaši osobni podaci po prvi put budu razotkriveni trećim stranama ili upotrijebljeni u ime treće strane u marketinške svrhe te će vam biti ponuđeno pravo na besplatni prigovor radi takvog razotkrivanja ili uporabe.

Slobodnom predajom osobnih podataka vi dajete svoj izričit pristanak tvrtci Miha projekt d.o.o.  da vas kontaktira putem elektroničke pošte (ili ako ste označili neki drugi način kontakta) u vezi bilo kojeg zahtjeva koji bismo mogli imati u vezi s vašim sadržajem.

4. Poveznice s drugim stranicama.

Stranica može sadržavati poveznice s drugim mrežnim stranicama koje nisu u našem vlasništvu, kojima ne upravljamo niti ih održavamo. Navedeno biste trebali imati na umu kada napustite stranicu te pročitati uvjete korištenja i pravila privatnosti na svakoj mrežnoj stranici koju posjetite.

5. Zaštita privatnosti.

Zaštita privatnosti vaših osobnih podataka vrlo nam je važna. Za više informacija o tome koje informacije prikupljamo i na koji način ih prikupljamo, koristimo i razotkrivamo te upravljamo takvim informacijama, pročitajte naša Pravila privatnosti koja se odnose i na korištenje naših stranica.

6. Odricanje od jamstva /odgovornosti.

STRANICU KORISTITE NA VLASTITU ODGOVORNOST. STRANICE I CJELOKUPAN SOFTVER, USLUGE, SADRŽAJ I SADRŽAJ KOJI STVARAJU KORISNICI DOSTUPNI NA STRANICAMA OMOGUĆENI SU „KAKVI JESU“, BEZ IKAKVOG JAMSTVA BILO KOJE VRSTE, IZRIČITOG ILI IMPLICIRANOG, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA IMPLICIRANA JAMSTVA MOGUĆNOSTI PRODAJE, NEPOVREDIVOSTI, VLASNIŠTVA ILI PRIKLADNOSTI ZA ODREĐENU NAMJENU. NE JAMČIMO DA ĆE ODREĐENA STRANICA, BILO KOJI SADRŽAJ ILI SADRŽAJ KOJEM SE PRISTUPA PUTEM STRANICE BITI POTPUNO SIGURNI, BEZ PREKIDA ILI GREŠAKA ILI DA SE NA STRANICI ILI NA POSLUŽITELJU KOJI STRANICU ČINI DOSTUPNOM NE NALAZE VIRUSI ILI DRUGE ŠTETNE KOMPONENTE. NE SNOSIMO ODGOVORNOST ZA KORIŠTENJE STRANICE, ILI PROPUSTE KOJE SADRŽI. NI U KOJEM SLUČAJU NEĆEMO SNOSITI ODGOVORNOST PREMA BILO KOJEM PREKRŠAJU, UGOVORU, OBJEKTIVNOJ ODGOVORNOSTI ILI DRUGOJ PRAVNOJ ILI PRAVIČNOJ TEORIJI ZA BILO KAKVE I SVE IZRAVNE, NEIZRAVNE, POSEBNE, SLUČAJNE, POSLJEDIČNE, PRIMJERENE, KAZNENE ILI DRUGE ŠTETE BILO KOJE VRSTE. JEDINI PRAVNI LIJEK ZA NEZADOVOLJSTVO OVOM STRANICOM JEST PRESTANAK NJEZINA KORIŠTENJA.

7. Mjerodavno pravo/sudska nadležnost.

Na sve sporove koji odnose i nastanu u vezi korištenja ove stranice i/ili ove Uvjeta korištenja primjenjuje se hrvatsko pravo. Sukladno prihvaćanju ovih Uvjeta korištenja pristupanjem stranicama ili njihovim korištenjem vi prihvaćate isključivu nadležnost hrvatskih sudova. Iako su naše stranice dostupne diljem svijeta, sadržaj o kojem se raspravlja ili na koji se upućuje na našim stranicama možda neće biti dostupan svim osobama ili na svim geografskim područjima.

Zadržavamo pravo na ograničavanje dostupnosti naših stranica i/ili pružanja bilo koje usluge bilo kojoj osobi, na bilo kojem geografskom području ili unutar bilo koje sudske nadležnosti prema vlastitom nahođenju i u bilo kojem trenutku. Sukladno navedenom za vaša djelovanja vi snosite isključivu odgovornost za usklađenost sa svim važećim lokalnim zakonima.

8. Podaci za kontakt.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi sa stranicama ili ovim Uvjetima korištenja, ili ako želite prijaviti bilo koji sadržaj za koji smatrate da nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja, možete nas kontaktirati sljedećim putem:

Miha projekt d.o.o.
Matije Gupca 16, Štefanec
40 000 Čakovec
Hrvatska
OIB: 45464782018
Tel: 040 337 741
E-mail: webshop@vrtnicentariva.hr