Trgovina cvijećem i sadnicama

Organska mikoriza
25. travnja 2024.
Kalateja
8. svibnja 2024.

NAČIN UPORABE:

  • Vreća za sadnju jednostavna je za korištenje. Koristite je umjesto plastičnih korita, posuda, lonaca ili visokih gredica.
  • Vreća za sadnju izrađena je od filca, tako da je možete lako preklopiti i spremiti nakon upotrebe.
  • Sve vreće za sadnju (osim modela od 4 l) imaju dvije izdržljive ručke za nošenje. S njima ćete moći bez napora nositi ili premještati vreće za sadnju po svom vrtu ili domu.
  • Zalijevajte umjereno i postupno u zatvorenom prostoru. Ako je zemlja u vreći za sadnju suha, prvo je navlažite raspršivačem. Brzim zalijevanjem voda će prebrzo istjecati iz vreće.

Vreća za sadnju 57 l

14,60 

Vreća za sadnju 57 l – 1 komad
14,60 
Na upit
SKU: 8976
SKU: N/A Kategorije: , ,

Način dostave:

Standardna dostava

Kliknite i preuzmite

Više informacija

Opis

Vreća za sadnju izrađena je od ekološki prihvatljive tkanine koja je izdržljiva i omogućava dugogodišnju upotrebu. Posebnost PlantIN vreća za sadnju je da biljke u njima lako razvijaju zdrav korijenski sustav. U isto vrijeme biljke se ne razrastaju previše a korijeni ostaju neoštećeni. Zbog prirodnog materijala vreća za sadnju zrak lakše cirkulira, što olakšava kontrolu temperature.

Vrtlarenje u u vrećama za sadnju nije samo još jedan popularan trend. Pomoću vreća lako stvarate prave povrtnjake usred urbane džungle. Funkcionalne su i jednostavne za prenošenje, a uz to i vizualno jako privlačne.

Napravljene su od čvrste prirodne tkanine koja omogućava da biljke bolje uspijevaju, jednako kao u plastičnim posudama. Zbog prozračnog materijala biljke se neće pregrijavati, kao što se događa u koritima i plastičnim posudama već će zrak i voda ravnomjerno kružiti. Biljke zasađene u PlantIN vrećama za sadnju nemoguće je previše zaliti, jer višak vode otječe iz njih.

PlantIN vreće za sadnju napravljene su od filca i moći ćete ih koristiti dugi niz godina. Izvan sezone (zimi), jednostavno ih možete pohraniti gdje god želite, jer ne zauzimaju puno prostora. Vreće će vam pomoći u stvaranju održivog i ekološkog vrta, čak i ako vam nedostaje prostora.

Dodatne informacije
Težina N/A
Sadržaj

1 komad

Recenzije 0

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vreća za sadnju 57 l”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)