Biljke su živa bića. One iz našeg vrtnog centra traže stalni dom.
U polju, u zelenilu, na cesti između Čakovca i Preloga, morali ste primijetiti neobičnu žutu kućicu na koju se nastavljaju zgodni staklenici. Sama uz cestu, a oko nje polja drveća u redovima. Kućica je od sjeverozapadne strane obrasla petoprstom lozicom. Na parkingu četiri kuglasta jasena, a na suprotnoj strani usred razigranog mozaika od kotoneastera i lonicere smiju se kugle buksusa i topiari parocija.

Shvatili ste, tu su biljke bitne.
Osim šume biljaka imamo i sve što pomaže u njihovom uzgoju. Biljke i biljčice, sjeme i sjemenčice, tegle, teglice, gnojiva, supstrati i svi mogući alati.Bila zima, proljeće, ljeto ili jesen lijepe biljke privlače poglede a sad Vam nudimo i web shop.

Uz našu pomoć sad su vrtovi još bolje mjesto.


Naš rasadnik proizvodi prvenstveno kuglaste kultivare bjelogoričnog drveća. To je drveće ograničenog rasta idealno za drvorede u uskim ulicama i solitere u malim vrtovima.

Vaš je vrt stvoren za udomljenje zelenih izbjeglica. Na ulazu kugla dobrodošlice, uz stazu cvjetna gredica, prema susjedu grabova živica, a uz klupu za meditacije tužna vrbica i mirisna lonicera penjačica. Kvalitetne sadnice naš su ideal a Vaš lijepi vrt naša vizija. Neka vaši zeleni prsti dođu do izražaja.

Klik, i novi stanovnik vrta je tu.
Za kupnju kliknite na Web Shop.Galerija slika
Vanjsko uredenje