Biljke su živa bića. One iz našeg vrtnog centra traže stalni dom.
U polju, u zelenilu, na cesti između Čakovca i Preloga, morali ste primijetiti neobičnu žutu kućicu na koju se nastavljaju zgodni staklenici. Sama uz cestu, a oko nje polja drveća u redovima. Kućica je od sjeverozapadne strane obrasla petoprstom lozicom. Na parkingu četiri kuglasta jasena, a na suprotnoj strani usred razigranog mozaika od kotoneastera i lonicere smiju se kugle buksusa i topiari parocija.

Shvatili ste, tu su biljke bitne.
Osim šume biljaka imamo i sve što pomaže u njihovom uzgoju. Biljke i biljčice, sjeme i sjemenčice, tegle, teglice, gnojiva, supstrati i svi mogući alati.Sve vaše zelene želje mogu se nekako nazvati, sadnice su početak.

Petnaest smo godina učili kako vam uređivanje vrta učiniti zabavnijim. Sad Vam nudimo Web shop. Bila zima, proljeće, ljeto ili jesen lijepe biljke privlače poglede.

Uz našu pomoć sad su vrtovi još bolje mjesto.


Naš rasadnik proizvodi prvenstveno kuglaste kultivare bjelogoričnog drveća. To je drveće ograničenog rasta idealno za drvorede u uskim ulicama i solitere u malim vrtovima.

Vaš je vrt stvoren za udomljenje zelenih izbjeglica. Na ulazu kugla dobrodošlice, uz stazu cvjetna gredica, prema susjedu grabova živica, a uz klupu za meditacije tužna vrbica i mirisna lonicera penjačica. Kvalitetne sadnice naš su ideal a Vaš lijepi vrt naša vizija. Neka vaši zeleni prsti dođu do izražaja.

Klik, i novi stanovnik vrta je tu.
Za kupnju kliknite na Web Shop.Galerija slika
Vanjsko uredenje